Benvinguts al Blog de l'AMIPA

Una associació de mares/pares d’alumnes ha de ser un organisme viu i amb ànima pròpia. Per això, des de la Junta directiva, entenem que hem d’anar més enllà de fer activitats buides de contingut. Hem de contribuir a la transmissió de valors d’igualtat, de tolerància, de respecte pel medi ambient i la cultura, per tal de que els infants es desenvolupin en llibertat però amb responsabilitat. De la mateixa manera, l’AMIPA ha de vetllar per una educació de qualitat i en les millors condicions possibles.

Si voleu contactar amb noltros, ho podeu fer a traves de:

-la bústia, que hi ha a secretaria

-al mail: amipajaumefornaris@gmail.com

- a n'aquest blog

- el perfil al facebook AMIPA JAUME FORNARIS


Restem a la vostra disposició per totes les idees, inquietuts i ganes de fer...

L'ESCOLA SOM TOTS!!!

divendres, 3 d’octubre del 2014

TALLER "PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE":


La prevenció comença des d'Educació Infantil, educant als nostres fills i filles dintre de la igualtat.

Des de l'Ib Dona ens ofereixen una ESCOLA DE FAMÍLIES, per a pares i mares (tots els pares i mares del centre que hi estiguin interessats, siguin o no de l'AMIPA)

Aquest taller es crea perquè, gràcies a la nostra participació com a papis/mamis, podrem donar continuïtat a la tasca educativa desenvolupada amb els alumnes des de l'escola.

Seran dues sessions, de dues hores de durada.


A la reunió de dilluns dia 6, s'aprofundirà sobre aquest taller i possibilitat d'altres per als nostres fills en horari lectiu.

Els papis/mamis interessats en assistir-hi, ens ho han de fer saber a la nostra bústia que hi ha a Secretaria o bé, mitjançant e-mail a amipajaumefornaris@gmail.com  abans de divendres dia 10 d'octubre. Les dates del taller seran dintre del primer trimestre i les coordinarem entre els assistents.

Gràcies!!
L'ESCOLA SOM TOTS!!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada