Benvinguts al Blog de l'AMIPA

Una associació de mares/pares d’alumnes ha de ser un organisme viu i amb ànima pròpia. Per això, des de la Junta directiva, entenem que hem d’anar més enllà de fer activitats buides de contingut. Hem de contribuir a la transmissió de valors d’igualtat, de tolerància, de respecte pel medi ambient i la cultura, per tal de que els infants es desenvolupin en llibertat però amb responsabilitat. De la mateixa manera, l’AMIPA ha de vetllar per una educació de qualitat i en les millors condicions possibles.

Si voleu contactar amb noltros, ho podeu fer a traves de:

-la bústia, que hi ha a secretaria

-al mail: amipajaumefornaris@gmail.com

- a n'aquest blog

- el perfil al facebook AMIPA JAUME FORNARIS


Restem a la vostra disposició per totes les idees, inquietuts i ganes de fer...

L'ESCOLA SOM TOTS!!!

dimecres, 11 de setembre del 2013

Què fa l'AMIPA?

     Representar els pares i les mares dels alumnes.- L’AMIPA és el principal interlocutor entre els pares i les mares dels alumnes, la direcció de l’escola i el professorat d’aquesta.

-        Promoure la participació de les famílies. L’AMIPA promou la participació dels pares i mares dels alumnes en les activitats de l’escola. La implicació directa de  les famílies contribueix a millorar i enriquir l’educació dels infants, així com el funcionament general del centre.

-        Promoure i organitzar activitats educatives  i lúdiques com per exemple: tallers de manualitats i cuina, activitats extraescolars, conferències…

-        Col·laborar en les activitats de les festes promogudes pel centre escolar: bunyolada el dia de les Verges, xocolatada per Nadal, torrada per Sant Antoni…

-        Suport econòmic a l’escola. L’AMIPA pot fer aportacions econòmiques que ajudin a l’escola a donar als nostres fils un major nivell de qualitat d’ensenyament  i de benestar.

-        Defensar els drets dels pares amb tot allò que té que veure amb l’educació dels nostres fills .

-        Facilitar la representació i participació dels pares i tutors dels alumnes en el Consell  Escolar.

-        Permetre als pares i mares un espai de reflexió per opinar i debatre les nostres inquietuds i  idees sobre temes educatius.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada